Starenje kože je postepen proces koji nastaje kao rezultat niza promena u izgledu i teksturi kože.
Glavni vidljivi znaci pokazuju se nezavisno, a zavise i od unutrašnjih (genetičkih) i eksternih (način života/okruženje) faktora.

Mesoestetic je razvio potpuno novi koncept protiv starenja, koji deluje na one spoljašnje faktore koji su odgovorni za starenje kože. Snažan koncept koji se uspešno bori protiv starenja kože i daje lepoti sjaj u svakoj fazi života!

Ova potpuno nova Mesoestetic linija protiv starenja dolazi u 3 različita rešenja koja se mogu kombinovati jedno sa drugim:

mesoestetic

Age Element Brightening
(posvjetljavanje, za prve znakove starenja kože)

Idealno za:
Prve bore i ekspresije
Znaci umora
Nedostatak osvetljenosti
Hiperpigmentacione mrlje

Proizvodi protiv starenja sa intenzivnim antioksidativnim i antipigmentacijskim efektom koji poboljšavaju blistavost lica i sprečavaju prerano starenje.

Prilagođene teksture sa laganim i brzo upijajućim formulama koje osvetljavaju i revitaliziraju vaše lice. Ton vaše kože je ujednačen, a nesavršenosti na koži su izglađene. Pored toga, epigenetska aktivnost obezbeđuje izbegavanje ekspresionih linija.

mezoestetic

Age Element Firming
(učvršćivanje, kada je vaša koža opuštena)

Idealno za:
Znaci umora
Opušteni kapci
Gubitak volumena i elastičnosti
Gubitak čvrstoće lica, vrata i dekoltea

Proizvodi protiv starenja sa formulama i teksturama dizajnirani da tretiraju gubitak čvrstoće i redefinišu konturu lica.

Kompleks dipeptida obezbeđuje rekonstruktivna svojstva. Lagane formule sa efektom učvršćivanja

Akcija učvršćivanja pruža veću elastičnost i redefiniše vaš oval lica sa efektom liftinga!

age element

Age Element Anti-Wrinkle
(protiv bora, za zrelu kožu sa mnogo bora i ekspresionih linija)

Idealno za:
duboke bore
Vreće za oči
Tanka krhka koža
Gubitak volumena lica

Proizvodi protiv starenja posebno dizajnirani za tretiranje bora i ekspresija.

Kombinacija biljnog retinola i peptida retekturiše kožu i popunjava bore na njihovom izvoru

coolsculpting

Age element je najnovija generacija, profesionalni sistem protiv starenja inspirisan najnaprednijom medicinsko-kozmetičkom tehnologijom zasnovanom na nauci o epigenetici. Epigenetika znači „ono što je pored naših gena“. To je nauka koja pomaže u regulisanju naše genetske predispozicije pomoću hemijskih poboljšanja i procesa.

Age Element je formulisan sa 3 epigenetička aktivna sastojka, koji pomažu u borbi protiv starenja od samog nastanka kako bi pomogli koži da povrati svoju regenerativnu i proliferirajuću aktivnost, ciljajući vidljive znake starenja, pružajući čvršću, blistaviju kožu i mlađi izgled.

Dijagnostički sistem Age Element™ analizira potrebe kože, način života i stanja, uz identifikaciju epigenetskih varijabli koje mogu uticati na proces starenja. Ovo nam omogućava da dizajniramo prilagođeni protokol, kombinujući 4 različita pojačivača za postizanje maksimalnih rezultata, uključujući posvetljivanje, učvršćivanje, protiv bora i ponovno zgušnjavanje.

Inovativni, visoko efikasan program tretmana za kontrolu starenja za sve tipove kože i probleme starenja.