Edit Content
akcije
akcije
akcije
akcije
akcije
akcije

Hit Tretmani

Age Element
Read More
microneedling
Microneedling
Read More
coolsculpting
Coolsculpting
Read More
masaze

Antistres masaža

Antistres masaza

Energetska antistres masaža djeluje i na bolna mjesta u tijelu, usmjeravajući dodatnu energiju upravo na žarišta boli. Bol će se osjetno smanjiti, čak u određenim slučajevima i potpuno nestati. Usmjerena je isključivo na opuštanje napetih dijelova tijela, na odmaranje organizma, na otpuštanje misli i izbacivanje stresa kroz alpha i theta valove i profesionalnu relax masažu. Nakon ovog tretmana osjećati ćete se psihički i fizički lakšima jer bit će otklonjene mnoge napetosti, strahovi, tjeskobe koje se nakupljaju svakodnevno u našim tijelima.
Beauty  Cacao antistres masaža u trajanju od 90 minuta posebna je po tome što prvih 20-30 minuta odvajamo za energetski tretman čiji je osnovni cilj osloboditi Vas od briga, nedoumica, tuge i svih ostalih osjećaja koji Vas sputavaju i opterećuju. Na Vama je da legnete, opustite se, uživate u ugodnoj atmosferi, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Drugi dio, odnosno sljedećih 60 minuta posvećeno je čistom hedonizmu i uživanju u izuzetno ugodnoj antistres masaži.
Najboji dio ovog tretmana je što će, nakon oslobađanja velikog dijela fizičke, mentalne i duhovne napetosti, osjećaj opuštenosti, snage, poleta i ispunjenosti pozitivnom energijom potrajati danima.

Korpa