Antistres masaža

Antistres masaza

Energetska antistres masaža djeluje i na bolna mjesta u tijelu, usmjeravajući dodatnu energiju upravo na žarišta boli. Bol će se osjetno smanjiti, čak u određenim slučajevima i potpuno nestati. Usmjerena je isključivo na opuštanje napetih dijelova tijela, na odmaranje organizma, na otpuštanje misli i izbacivanje stresa kroz alpha i theta valove i profesionalnu relax masažu. Nakon ovog tretmana osjećati ćete se psihički i fizički lakšima jer bit će otklonjene mnoge napetosti, strahovi, tjeskobe koje se nakupljaju svakodnevno u našim tijelima.
Beauty  Cacao antistres masaža u trajanju od 90 minuta posebna je po tome što prvih 20-30 minuta odvajamo za energetski tretman čiji je osnovni cilj osloboditi Vas od briga, nedoumica, tuge i svih ostalih osjećaja koji Vas sputavaju i opterećuju. Na Vama je da legnete, opustite se, uživate u ugodnoj atmosferi, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Drugi dio, odnosno sljedećih 60 minuta posvećeno je čistom hedonizmu i uživanju u izuzetno ugodnoj antistres masaži.
Najboji dio ovog tretmana je što će, nakon oslobađanja velikog dijela fizičke, mentalne i duhovne napetosti, osjećaj opuštenosti, snage, poleta i ispunjenosti pozitivnom energijom potrajati danima.