Kao jedan od vodećih beauty centara, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet – Cacao Akademiju,
koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima.Sada je vreme da svoje veštine dovedeš do savršenstva i konačno pokreneš sopstveni biznis. Uči od najboljih. Rezerviši svoje mesto na nekoj od Cacao edukacija.

Edukacije

Nudimo Vam individualne i grupne edukacije.Studenti prilikom edukacije prolaze teorijski i prakticni nivo obuke.
Pored bazne obuke na našoj akademiji mozete pohadjati i obuke usavrsavanja koje su namenjene za one koji vec imaju prakticnog iskustva u radu,a zele da ga prosire i poboljsaju

microblading icon

Microblading

powder brows icon

Puder obrve

lashlift icon

Lash Lift

depilacija-icon

Lycon depilacija

brow-lift -icon

Brow Lift

nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Svilene & Ruski volumen
makeup-icon

Trajna sminka

Trajna sminka usana i ocnih kapaka
maderoterapija-icon

Maderoterapija

pedikir-icon

Pedikir-Lycon

Industrija lepote je jedna od najbrže rastućih u svetu, a baviti se lepotom znači inspirisati druge da budu najbolja verzija sebe. Jedan od najaktuelnijih trendova na svetskoj sceni lepote je trajna šminka obrva, usana i kapaka.

Kao jedan od vodećih beauty centara kada je o japanskoj metodi iscrtavanja obrva i trajnoj šminki reč, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet – Cacao Akademiju, koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima.

Vremenom u edukativne programe akademije, pored obuke za japansku metodu iscrtavanja obrva i trajnu šminku, uključujemo i obuke za: pedikir, depilaciju, profesionalno šminkanje, Lash Lift i botoks trepavica i maderoterapiju.

Poslovna filozofija Cacao Akademije ne podrazumeva samo prenošenje teorijskog znanja i uvid u praktične radove polaznika. Mi želimo da budemo vaš pouzdan partner na putu ka uspehu. Tu smo da vam pomognemo da razumete posao do same njegove srži i da vam kroz naš entuzijazam i profesionalnost pokažemo zašto je posao u beauty sferi jedan od najlepših.

Tim Cacao akademije čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu u industriji lepote. Naši specijalisti će vam pored praktičnog i teorijskog znanja, pružiti smernice za bolje razumevanje tržišta, potreba klijenata i izazova sa kojima će se vaš posao suočiti.

osnivac Cacao Academy:Marija Čalija

Uspjesno zavrsene edukacije

1
mentora
1
programa
1
zadovoljnih studenata

Kako do nas?

MontenegrianEnglishRussianAlbanianTurkish