Puder obrve-Edukacija

Edukacija-Mikropigmentacija (Puder Obrve)

Puder Obrve su postale jedna od najtraženijih tehnika od strane klijenata zadnjih godina
jer stvaraju ekstremno prirodan puderast efekat olovke koji žene obožavaju!

puder obrve

Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve (mikropigmentacija, senčenje) je danas jedna od najpopularnijih i najtraženijih tehnika trajnog iscrtavanja obrva. Tretman puder obrva se izvodi specijalizovanim mašinicama za trajnu šminku, kojima se postiže izgled ,,senke” u obrvama, a prema želji klijenta, obrve mogu izgledati potpuno prirodno i neutralno ili naglašeno i glamurozno. Nebitno da li ste pocetnik ili se već bavite trajnom šminkom, tehnika se brzo uči i jednostavna je za izvodjenje. 

Basic obuka (obuka za osobe koje nemaju prethodna znanja iz oblasti trajne šminke) za puder tehniku senčenja obrva (mikropigmentaciju) podrazumeva teoretski deo ( istorijat trajne šminke, anatomija lica, zlatni presek, tipovi kože, iscrtavanje obrva prema obliku lica, upoznavanje  sa različitim tipovima  mašinica koje se najčešće koriste za trajnu šminku, upoznavanje sa pigmentima, higijiena za vreme tretmana, upoznavanje sa anesteticima, pravilan odabir pigmenta, pravilna nega nakon tretmana),  vežbu na lateksu, kao i praktični rad na modelu uz asistenciju mentora.

Nakon obuke, svi polaznici imaju neograničenu podršku u radu.

Cijena edukacije 600€

Mikropigmentacija (Puder obrve)

Trajna smnika obrva u tehnici puder obrve (mikropigmentacija, sencenje) je danas jedna od najpopularnijih i najtrazenijih tehnika trajnog iscrtavanja obrva. Tretman puder obrva se izvodi specijalizovanim masinicama za trajnu šmniku, kojima se postize izgled ,,senke” u obrvama, a prema zelji klijenta, obrve mogu izgledati potpuno prirodno i neutralno ili naglaseno i glamurozno. Nebitno da li ste pocetnik ili se vec bavite trajnom sminkom, tehnika se brzo uci i jednostavna je za izvodjenje.