Edit Content
akcije
akcije
akcije
akcije
akcije
akcije

Hit Tretmani

AGE ELEMENT
Age Element
Read More
microneedling
Microneedling
Read More
coolsculpting
Coolsculpting
Read More
powder brows icon

Puder obrve-Edukacija

Edukacija-Mikropigmentacija (Puder Obrve)

Puder Obrve su postale jedna od najtrazenijih tehnika od strane klijenata zadnjih godina
jer stvaraju ekstremno prirodan puderast efekat olovke koji zene obozavaju!

puder-obrve

Trajna smnika obrva u tehnici puder obrve (mikropigmentacija, sencenje) je danas jedna od najpopularnijih i najtrazenijih tehnika trajnog iscrtavanja obrva. Tretman puder obrva se izvodi specijalizovanim mašinicama za trajnu sminku, kojima se postize izgled ,,senke” u obrvama, a prema zelji klijenta, obrve mogu izgledati potpuno prirodno i neutralno ili naglaseno i glamurozno. Nebitno da li ste pocetnik ili se vec bavite trajnom sminkom, tehnika se brzo uči i jednostavna je za izvodjenje.

Basic obuka (obuka za osobe koje nemaju prethodna znanja iz oblasti trajne sminke) za puder tehniku sencenja obrva (mikropigmentaciju) podrazumeva teoretski deo ( istorijat trajne sminke, anatomija lica, zlatni presek, tipovi koze, iscrtavanje obrva prema obliku lica, upoznavanje  sa različitim tipovima  mašinica koje se najcesce koriste za trajnu šminku, upoznavanje sa pigmentima, higijiena za vreme tretmana, upoznavanje sa anesteticima, pravilan odabir pigmenta, pravilna nega nakon tretmana),  vezbu na lateksu, kao i prakticni rad na modelu uz asistenciju mentora.

Nakon obuke, svi polaznici imaju neograničenu podrsku u radu.

Cijena edukacije 600€

Mikropigmentacija (Puder obrve)

Trajna smnika obrva u tehnici puder obrve (mikropigmentacija, sencenje) je danas jedna od najpopularnijih i najtrazenijih tehnika trajnog iscrtavanja obrva. Tretman puder obrva se izvodi specijalizovanim masinicama za trajnu šmniku, kojima se postize izgled ,,senke” u obrvama, a prema zelji klijenta, obrve mogu izgledati potpuno prirodno i neutralno ili naglaseno i glamurozno. Nebitno da li ste pocetnik ili se vec bavite trajnom sminkom, tehnika se brzo uci i jednostavna je za izvodjenje. 

Korpa