Zašto maderoterapija daje 2 puta brže rezultate od bilo koje druge terapije protiv celulita?

Dobro dosli u Cacao Beauty centar za podršku
< All Topics
Print
Celulit nastaje kada se poremeti mikrocirkulacija potkožnog tkiva. To se uglavnom dešava zbog loše ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti, predugog sedenja, ali na njegovu pojavu mogu uticati i genetski faktori.
Kada se toksini natalože u potkožnom tkivu, dolazi do blokade u limfnom sistemu koji je jedan od glavnih puteva za apsorbovanje masti i hranljivih materija. Vremenom te blokade u limfnom sistemu postaju vidljive i to je zapravo celulit.
Da bismo otklonili celulit, neophodno je najpre da masažom povećamo mikrocirkulaciju u lifnom sistemu kako bi on sve te nagomilane masti najpre “razbio na sitnije delove”, a zatim bio u mogućnosti da ih apsorbuje.
Važno je napomenuti da celulit nije samo estetski problem, već da je glavni pokazatelj blokade limfnog sistema kojeg ima više nego krvi u našem organizmu. Upravo to može stvarati i brojne druge zdravstvene probleme i zato je važno da redovno radimo masaže.
Za razliku od obične masaže, maderoterapija je namenjena upravo onima koji muče muku sa celulitom i koja preciznim potezima i uz pomoć drvenih oklagija “razbija” celulit znatno brže nego bilo koja druga terapija.
Nakon samo 10 tretmana rezultati postaju znatno vidljivi.
Table of Contents