faq

FAQ

[sp_faq category="284"] [sp_faq category="285"] [sp_faq category="219"] [sp_faq category="217"] [sp_faq category="221"] [sp_faq category="218"] [sp_faq category="216"]

FAQ

Most frequent questions and answers

Kod nas možete uraditi tretmane lica, gde koristimo profesionalne preparate specijalno namenjene za tretiranje tačne regije i imaju jako dobar učinak u odnosu na obične tretmane.

To su Diego Dalla Palma, Mesoestetic iili Dermatude preparati.

Pored proizvoda za profesionalnu upotrebu, ove preparate možete kupiti u našem Cacao Beauty Centru i za kucnu negu

Tretmani lica

Mikrodermoabrazija je poseban tretman kojim se uz pomoć dijamantskih kristala radi nežan piling kože, čime se uklanjaju izumrle ćelije.
Dok radimo piling, praktično istovremeno se posebnom sondom vrši vakum masaža celog lica što doprinosi još boljem i dubljem čišćenju kože, ali se i masažom poboljšava mikrocirkulacija i limfna drenaža.
Ovaj tretman zapravo skida jedan sloj kože, površinski, što tera kožu da sama proizvede novi kolagen i kao krajnji rezultat dobijemo obnovljen tonus kože lica, ako i poboljšanje same teksture.
Koža na dodir postaje meka, svilenkasta i nežna, a vizuelno deluje zdravije i jedrije.
Rezultati se mogu videti već nakon prvog tretmana, a evo i kod kojih problema kože je najučinkovitiji:
– nečista kožu
– masna kožu
– ožiljci kao posledica akni
– hiperpigmentacija
– staračke pege
– proširene pore
– pliće bore
Tretman je potpuno bezbolan i može se primeniti na licu, vratu, leđima, laktovima i butinama.

Lash lift neguje Vaše prirodne trepavice keratinom, proteinima, ricinusovim i arganovim uljem. Ova metoda produžava, podebljava i uvija trepavice, a kao rezultat trepavice čini gušćima, duljima i uvijenima, što i Vašim očima daje novu čar i zavodljivost…

LashLift

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’). Te nam omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego se samo iscrtavaju. Procitaj vise

 

Lycon metoda depilacije se razlikuje od uobičajenih voskova zbog toga što se na kožu pre voska nanosi ulje. Time se postiže da se vosak ne lepi za kožu, već zahvata samo dlaku sa korenom, zbog čega je depilacija i do 70% manje bolna.
Osim što je manje bolna, ovom depilacijom izbegavamo crvenilo na koži koje nastaje kao posledica odlepljivanja voska i ume trajati čitav dan….Saznaj vise!

Celulit nastaje kada se poremeti mikrocirkulacija potkožnog tkiva. To se uglavnom dešava zbog loše ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti, predugog sedenja, ali na njegovu pojavu mogu uticati i genetski faktori.
Kada se toksini natalože u potkožnom tkivu, dolazi do blokade u limfnom sistemu koji je jedan od glavnih puteva za apsorbovanje masti i hranljivih materija. Vremenom te blokade u limfnom sistemu postaju vidljive i to je zapravo celulit.
Da bismo otklonili celulit, neophodno je najpre da masažom povećamo mikrocirkulaciju u lifnom sistemu kako bi on sve te nagomilane masti najpre “razbio na sitnije delove”, a zatim bio u mogućnosti da ih apsorbuje.
Važno je napomenuti da celulit nije samo estetski problem, već da je glavni pokazatelj blokade limfnog sistema kojeg ima više nego krvi u našem organizmu. Upravo to može stvarati i brojne druge zdravstvene probleme i zato je važno da redovno radimo masaže.
Za razliku od obične masaže, maderoterapija je namenjena upravo onima koji muče muku sa celulitom i koja preciznim potezima i uz pomoć drvenih oklagija “razbija” celulit znatno brže nego bilo koja druga terapija.
Nakon samo 10 tretmana
 
 
 
rezultati postaju znatno vidljivi.

Prvih par tretmana mogu biti bolni, jer se tada sve masne naslage izbacuju na povrsinu. Da bi one izbile na povrsinu, potrebno je da se uz pomoc oklagija razbiju.

Maderoterapija

  • smanjuje obim nogu
  • poboljsava tonus misica
  • poboljsava cirkulaciju
  • pomaze pri ucvrscenju koze i zatezanju koze
  • otklanja celulit
  • izbacuje visak vode i nagomilane toksine

Maderoterapija