masaza-lica

Masaža glave i lica

Masaža glave i lica

Ova masaža će Vas bolje nego ijedna druga osloboditi napetosti, grča i stresa. Ujedno će vidljivo poboljšati izgled, ali i kvaliet kože lica.

Tokom ove masaže deluje se na mišićno tkivo laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i pomažu bolji protok krvi do srca. Nivo kiseonika u krvi se povećava i odlazi ka mozgu što izaziva osećaj opuštenosti celog tela.

Dokazano je da masaža glave i lica smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema. Otklanja umor i napetost, pa samim tim naš organizam postaje jači i otporniji.

Već je odavno svima poznato da na licu i glavi postoje tačke povezane sa određenim organima u telu, te da se pravilnom stimulacijom, tj. masažom tih tačaka može značajno umanjiti bol u glavi, tegobe usled menopauze, nerva napetost, zubobolja, problem sa sinusima itd.

Terapeut koristi prirodna ulja bogata vitaminima koja hrane kožu i čine je svežijom i lepšom. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju krvi lica i glave, vaša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.

Masaža glave i lica naročito se preporučuje kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

masaža-glave