Mikrodermoabrazija

Šta je mikrodermoabrazija?

MIKRODERMOABRAZIJA – kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nedostaci, kao i neželjene promjene nastale procesom starenja.

Mikrodermoabrazija predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. U isto vrijeme se sondom vrši vakum masaža što doprinosi boljem čisćenju kože lica ali i poboljšava cirkulacija i limfna drenaža. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože.

Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.

Tokom tretmana izumrli sloj kože se otklanja, dok vakum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.

Mikrodermoabrazija održava mladalački i svjež izgled kože, ublažavaju se bore, staračke pjege, ožiljke, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljke od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma.

Kako se obavlja tretman?

Tretman podrazumjeva površnu abraziju epiderma kože. Mikrodermoabrazija može da se kombinuje i sa drugim tretmanima podmlađivanja što ujedno i pojačava dejstvo.

Koliko dugo traje jedan tretman i kolko ih je potrebno obaviti?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, dok je broj tretmana individualan u zavisnosti od tipa i stanja kože.

Koje probleme rešava?

– nečistu kožu
– masnu kožu
 ožiljke kao posledica akni
 hiperpigmentacije
staračke pjege
 proširene pore
 pliće bore

Da li je tretman mikrodermoabrazije bolan?

Tretman je bezbolan zbog efekta vakum masaže koja je pored toga što daje osjećaj prijatnosti ima i djelotvornu ulogu.

Tretman se ne preporučuje

Mikrodermoabrazija se ne preporučuje dijabetičarima.
Mikrodermoabraziju nije preporučljivo primjenjivati kada pacijent boluje od rozacee, telangiektazija ili proširenih kapilara, bakterijskih infekcija kože, herpesa, zaravnjenih bradavica ili kada se koristi izitretinoin – roakutan.

Priprema lica za tretman

Svu neophodnu pripremu obavljamo neposredno prije tretmana

Izlaganje suncu nakon tretmana?

Zabranjeno je intenzivno izlaganje suncu do 3 dana nakon tretmana, uz obavezno korišćenje zaštitnog faktora i hidratantne kreme.

Regije koje se mogu tretirati?

Mugu se tretirati regije lica, vrata, leđa, laktova, butina.

Cjenovnik tretmana mikrodermoabrazije pogledajte ovde.

mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Tretmani lica imaju za cilj da probude uspavane ćelije i podstaknu ih na ubrzan rad, čak i u zrelim godinama.
Time povećavaju proizvodnju kolagena i svih ostalih elemenata koju našu kožu lica čine lepom, blistavom, glatkom, zategnutom i sjajnom.
Tretmani lica koje naši klijenti najviše vole su:
Higijenski tretman detox maskom – Ovim tretmanom se koža čisti od izumrlih ćelija i time podstiče stvaranje novih, mladih ćelija što kožu lica čini svežom, mladolikom i vedrom. Detox maska dodatno čisti i hrani pore.
Dermatude tretman lica – Ovaj tretman podrazumeva prodiranje mikroiglicama u kožu u cilju lečenja ožiljaka od akni, ujednačavanja boje tena, hidrataciji i vraćanja elastičnosti kože kao i stem sell na bazi matičnih ćelija ljudskog rasta za potpunu regeneraciju kože.One podstiču prirodnu regeneraciju, jer u fazi samozaceljenja dolazi do povećane proizvodnje ćelija vezivnog tkiva, a samim tim i kolagena.
Hemijski piling – uklanja mrtve ćelije kože da bi novi mladi slojevi mogli da se obnavljaju . Ako čeznete za “porculanskim tenom” ovo je pravi tretman za vas. U zavisnosti od vrste pilinga Rešavaju se bore, fleke, hiperpigmentacije, melasme, ožiljke od akni, akne, sivoj,suvoj i umirnoj kozi vraca se blistavost i svezina…
 
 
mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija - predstavlja piling kože dijamantskim kristalima. U isto vreme se sondom vrši vakum masaža što doprinosi boljem čisćenju kože lica ali i poboljšava cirkulacija i limfna drenaža. Blagim i kontrolisanim uklanjanjem povšinskog sloja, koža je stimulisana da proizvodi novi kolagen pa kao rezultat dobijamo obnavljanje tonusa i poboljšanje teksture kože. Ukoliko želite da probate neki od naših tretmana,

    Opps, No posts were found.