Nega lica-muškarci

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Klasičan tretman lica za muškarce

Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože. Tretman započinjemo  pilingom nakon kojeg kožu stavljamo pod toplu paru 15ak minuta kako bi se omekšala koža i otvorile pore pune sebuma i nečistoća. Nakon toga sljedi mehaničko čišćenje tj istiskivanje mitesera, akni i milija. Kada smo detaljno očistili lice, slijedi smirivanje i dezinfekcija kisikom i ozonom koji imaju i baktericidna svojstva i sprečava daljnje upale, a u isto vrijeme ugodno hladi, umiruje i dubinski hidratizira u kombinaciji sa serumima koje apliciramo kako bi se koža obnovila i nahranila.Tretman završavamo maskom koja će imati umirujuće, hidratacijsko ili hranjivo svojstvo, ovisno o tipu kože i LED svjetlosnom terapijom koja pospješuje djelovanje maske i u dubljim slojevima kože potiče obnavljanje kolagena i sprečava nastajanje novih akni kombinacijom crvenog i plavog svjetla.

Hydrafacial

Medicinski tretman hidrodermoabrazije koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i hemijska eksfolijacija, ekstrahira ulja i nečistoće, a istovremeno i poboljšava izgled kože. Idealan je za sve tipove kože, čak i najosjetljivije  jer na nježan način pročišćava i hidratizira čak i suhu kožu. 

ciscenje-lica-muskarci.

ZA AKNE I MASNU KOŽU

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija Crystal Clear sterilnim kristalima za jednokratnu upotrebu sigurna je metoda dubinskog pilinga i uklanjanja nečistoća, sebuma, mitesera, mrtvih stanica i ostataka make upa u porama. Mogu se tretirati akne, proširene pore, ožiljci od akni, hiperpigmentacija i bore. Koža je nakon tretmana vidljivo svježa, čista i zategnuta.

Dermapen

Tretman Microneedelinga ili Mezoerapije koji daje izvanredne rezultate u tretiranju sitnih bora, podočnjaka i širokih pora i ožiljaka od akni. Najnoviji  digitalan Dermapen, sa većim brojem tanjih iglica daje najbolje rezultate do sada, uz manji osjećaj nelagodnosti prilikom tretmana. Novi Dermapen tretman je virtualno bezbolan, idealan je i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju uz pomoć snažnog koktela hijaluronske kiseline, antioksidansa, vitamina i peptida. Isto tako djeluje i na duboke ožiljke od akni i raznih trauma kože i strije.

ZA SUHU, OSJETLJIVU KOŽU

Tretmani kisikom-Oxygen

Ovaj hranjivi i umirujući tretman idealan je za muškarce sa osjetljivom kožom, sklonom perutanju, naročito nakon brijanja. Intenzivno hidratizira, obnavlja i umiruje crvenilo. 

ciscenje-lica-muskarci.