Edit Content

Akcije u Decembru

akcije

Hit Tretmani

AGE ELEMENT
Age Element
Read More
microneedling
Microneedling
Read More
coolsculpting
Coolsculpting
Read More

1.Sta je to Dermatude Meta Therapy?

– Dermatude Meta Therapy je zapravo alternativna face liftinga. Zamislite da na potpuno neinvazivan nacin, 100% prirodnim putem podmladite kozu, hidrirate je ili obnovite sjaj koze!!! Deluje nemoguce!? To je Meta Therapy-ja i sa njom je to moguce !

2. Cemu sluzi DMT?

– Problem hidratacije koze predstavlja jedan od najvecih izazova današnjice, najveći broj klijenata nasih usluga upravo ima problema sa ispucalom, isusenom i kozom koja zateze sto uzrokuje prerano starenje i ostale probleme koze. Upravo zato na samom pocetku tretmana posebnim apartom meri se nivo hidratacije koze, da bi se daljimpostupkomodredilisastojciitoktretmana.M​etaterapijajenapredna tehnologija microneedelinga koja je najsigurnija i najprprirodnija metoda u podrucju invazivnih tretmana za anti-ageing, podmladjivanje, hidrataciju i obnavljanje koze .

dermatude

3. Koje efekte imamo ?

Ono sto je znacnajno za sve tretmane koze, a posebno lica, sa kojima klijetni nisu dovoljno upoznati je cinjenaca da odredjeni tremani koji se rade njeguju kozu ili samo spolja ili samo iznutra, dok Meta Therapy-jom, nasi klijenti po prvi put u Crnoj Gori svoju kozu mogu njegovati istovremeno i spolja i iznuta unoseci najveci broj aktivnih sastojaka u kozu u obliku seruma (koji su bez parabena i mirisa na bazi matične celije rasta i nisu testirani na zivotinjama) a koji mogu poboljsati tonus koze i raditi lifting lica, podmladiti i hidrirati kozu, smanjiti podocnjake i vrecice ispod ociju, smanjiti bore, oziljke i strije, podignuti kapke ili ukloniti hiperpigmentaciju. Mozemo tretirati lice, vrat i dekolte, sake ali i ostale dijelove tijela.

dermatude

4.Ko moze raditi ovaj tretman?

Namjenjen je svim tipovima koze kao i svim starosnim dobima a posebno onimai koji su usled raznih spoljasnjih faktora kao sto su UV zracii, stres, pretjerano korišcenje alkohola i duvanskih proizvoda, loša ishrana, hormonski poremećaj, stil zivota ili nekih drigih navika doveli svoj organizam u stanje umanjenog nivoa

Napomena

NEMAMO politiku povrata novca.

Molimo Vas da se pre zakazivanja termina se na našim stranicama informirate o nezi pe i pose tretmana kako bi se osiguralo da ste idealan kandidat za trajnu šminku. Molimo Vas da ne dovodite decu ili kućne ljubimce na svoj zakazani termin. U slučaju otkazivanja termina potrebno je javiti nam se 48 sati pre kako bismo se mogli reorganizovati.
Korpa
MontenegrianEnglishRussianAlbanianTurkish