1.Sta je to Dermatude Meta Therapy?

– Dermatude Meta Therapy je zapravo alternativna face liftinga. Zamislite da na potpuno neinvazivan nacin, 100% prirodnim putem podmladite kozu, hidrirate je ili obnovite sjaj koze!!! Deluje nemoguce!? To je Meta Therapy-ja i sa njom je to moguce !

2. Cemu sluzi DMT?

– Problem hidratacije koze predstavlja jedan od najvecih izazova današnjice, najveći broj klijenata nasih usluga upravo ima problema sa ispucalom, isusenom i kozom koja zateze sto uzrokuje prerano starenje i ostale probleme koze. Upravo zato na samom pocetku tretmana posebnim apartom meri se nivo hidratacije koze, da bi se daljimpostupkomodredilisastojciitoktretmana.M​etaterapijajenapredna tehnologija microneedelinga koja je najsigurnija i najprprirodnija metoda u podrucju invazivnih tretmana za anti-ageing, podmladjivanje, hidrataciju i obnavljanje koze .

dermatude

3. Koje efekte imamo ?

Ono sto je znacnajno za sve tretmane koze, a posebno lica, sa kojima klijetni nisu dovoljno upoznati je cinjenaca da odredjeni tremani koji se rade njeguju kozu ili samo spolja ili samo iznutra, dok Meta Therapy-jom, nasi klijenti po prvi put u Crnoj Gori svoju kozu mogu njegovati istovremeno i spolja i iznuta unoseci najveci broj aktivnih sastojaka u kozu u obliku seruma (koji su bez parabena i mirisa na bazi matične celije rasta i nisu testirani na zivotinjama) a koji mogu poboljsati tonus koze i raditi lifting lica, podmladiti i hidrirati kozu, smanjiti podocnjake i vrecice ispod ociju, smanjiti bore, oziljke i strije, podignuti kapke ili ukloniti hiperpigmentaciju. Mozemo tretirati lice, vrat i dekolte, sake ali i ostale dijelove tijela.

dermatude

4.Ko moze raditi ovaj tretman?

Namjenjen je svim tipovima koze kao i svim starosnim dobima a posebno onimai koji su usled raznih spoljasnjih faktora kao sto su UV zracii, stres, pretjerano korišcenje alkohola i duvanskih proizvoda, loša ishrana, hormonski poremećaj, stil zivota ili nekih drigih navika doveli svoj organizam u stanje umanjenog nivoa

Napomena

NEMAMO politiku povrata novca.

Molimo Vas da se pre zakazivanja termina se na našim stranicama informirate o nezi pe i pose tretmana kako bi se osiguralo da ste idealan kandidat za trajnu šminku.Molimo Vas da ne dovodite decu ili kućne ljubimce na svoj zakazani termin.U slučaju otkazivanja termina potrebno je javiti nam se 48 sati pre kako bismo se mogli reorganizovati.