Lifting tretman

Glatka i zategnuta koža. Definisane i blage konture lica. To su karakteristike mlade kože koje ne želimo da izgubimo. Vremenom ovalni oblik lica postaje slabije definisan, konture se mjenjaju i opuštaju pod uticajem vremena i gravitacije.

Ćelijska aktivnost tokom godina postaje sporija, vezivni sistemi različitih slojeva kože se opuštaju, a potporne strukture kože (sačinjene od kolagena, elastina, hijaluronske kiseline) gube strukturni poredak i olabave se. Na taj način koža gubi punoću, tonus i elastičnost, bore postaju izraženije, a konture slabije definisane.

Aktivni sastojak collagen lift peptid predstavlja izbalansiran kompleks peptida koji stimulišu sintezu vlakana kolagena neophodnih za poboljšanje tonusa kože i očuvanje definisanog ovalnog oblika lica. Aktivni sastojak 3D instant sistem (ekstrakt tapioke) prijanja za površinu kože i stvara trodimenzionalnu mikro-mrežu koja zateže opuštenu kožu, pruža joj trenutnu potporu i čini je glatkom.

Lifting preparati sadrže veću koncentraciju aminokiselina kako bi stimulisale stvaranje kolagena i elastina u čijem se sastavu i same nalaze.

Lifting-tretman