O meni

Ko sam ja?

Ja sam Natasa Marinkovic, rodjena sam u Srbiji, u Nisu. Trenutno sa porodicom zivim u Podgorici gde zapocinjem sopstveni biznis kupivsi fransizu Cacao Beauty Center koji posluje na teritoriji Srbije u Kragujevci, Beogradu, Uzicu, Svilajncu, na teritoriji Hrvatske u Zagrebu i zahvaljujuci meni na teritoriji Crne Gore u Podgorici za sada.

Da li kako smo stariji sve mora biti kompleksnije?

Jos kao mala na pitanje sta cu biti kada porastem? odgovara sam “ ulepsavacu zene“. Kada sam odlucivala koju Srednju skolu da upisem, skola za kozmeticare je bila zajedno sa ostalim zanatima i trajala je 3god. Roditelji su me odgovoril. Bila sam odlican djak i smatrali su da ipak trebam da zavrsim srednje obrazovanje koje traje 4godine, te tako upisujem Gimnaziju a potom diplomiram na Ekonomskom fakultetu. Ubrzo pocinjem, slucajno ili namerno, da radim kao ekonomista u firmi koja se bavi prodajom i distribucijom aparata i preparata za kozmeticke, frizerske, wellnes i spa centre. Tu sticem prvo iskustvo u Beauty industriji i to je ono sta sam zapravo uvek zelela, odusevljena sam ali i zbunjena slozenom situacijom i shvatam da zelje i ideje koje smo imali kao mali su najbolje upravo zbog te jenostavnosti !!!

I, tu pocinje sve!

Znanje je za mene alat. Svet permanent make up a meni postaje najintersentniji.

Prvi seminar, na tu temu sam odslusala davne 2015te godine, igrom slucaja, jer sam kao organizator bila gost i zaljubila se u taj poziv, potom istrazivala, ucila, citala, pratila druge seminare i odlucujem da dam otkaz i u potpunosti se posvetim tome.

Do sada sam pohadjala vise od 10 seminara, posecivala sam sajmove, mastere i kongrese sirom sveta, saradjivala sa drugim kolegama i razmenjivali iskustva…kako bih svojim klijentima omogucila sto kvalitetniju uslugu. Nakon mnogo ulozenog truda i ucenja otvorila sam centar za negu lepote koji se izdvaja na trzistu _ po konceptu, edukovanim osobljem, izgledu i kvalitetu usluge, prijatnom ambijentu i higijeni. Do sada imam skoro 1000 zadovoljnih klijenata i sa zeljom da bogato iskustvo kao i svoje znanje koje stalno nadogradjujem podelim sa drugima odlucujem da osnujem i sopstveni edukativni centar

Zeleci da klijentima, kao i kolegama, ponudim kvalitetne proizvode, sa kojima i sama radim, postala sam Distributer za Crnu Goru svetskih brendova kao sto su Lycon vosak za depilaciju, CLD oprema za nadogradju trepavica i Paese make up, a planiram i otvaranje Cacao cosmetics Shopa u Podgorici, gde ce pre svega profesionalci moci na jednom mestu da kupe sve sta im je potrebno. Takodje mi je u planu, i da u rodnom gradu, otvorim centar za negu lepote.

Moja vizija

Ja sad zaista radim iz ljubavi, i Motivise me uspeh mojih studenata i zadovoljni osmesi klijenata.

Kao zena preduzetnica nadam se da cu svojim primerom podstaci druge zene da se osveste zasta su sbosobne i da rade ono sta vole ali i daju svoj maksimum.

Kao kompanija nadam se da ce moja firma uticati pozitivno na klijente kojima sluzi ali i na sledecu generaciju koja tek pravi svoje prve korake u izgradnji svoje Permanent make up karijere.

Moja misija

Tu sam za vas!!!

Spojem zanata, umetnosti i medicine sa prakticnim radom bicete sigurni u sebe, svoje znanje i umece.

A, pravo umece je skolovano negovati zenu !