Nadogradnja trepavica

Svilene trepavice i Ruski volumen

Poslednjih godina svilene trepavice osvojile su industriju lepote. Žene ih obožavaju jer deluju potpuno prirodno, ne oštećuju koren trepavica i nisu “teške” na kapcima. Nadogradnja trepavica je potpuno bezbolan i zdravstveno bezbedan postupak koji mogu da praktikuju i žene koje nose kontaktna sočiva. Tretman se ipak ne preporučuje osobama koje imaju izuzetno masnu ili suvu kožu na kapcima, kao i osobama kod kojih se često javlja konjunktivitis.

Najtraženije su popularne tehnike nadogradnje trepavica – jedan na jedan i tehnika ruski volumen. Razlike između ove dve tehnike ogledaju se u finalnom efektu, gustini i stepenu prirodnog izgleda na kraju tretmana. Svilene trepavice idealan su izbor za sve dame koje su uvek u žurbi, a žele da uz minimum šminke postignu prirodan izgled u svakodnevnim, ali i specijalnim prilikama.

Uvijanje & Botox trepavica

Lash Lift

Lash lift, potpuno prirodan tretman koji se radi keratinom. Keratin je inače gradivni element dlake i pomaže trepavicama da budu jake, čvrste i guste.

Lash lift tretman uvija vaše prirodne trepavice, čini da one izgledaju podignute, tamnije i za nijansu gušće. Nakon ovog tretmana nema potrebe nanositi maskaru.

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice.

Lash Lift predstavlja postupak hemijskog podizanja i uvijanja trepavica, koji je trenutno u trendu.

Ovaj tretman je prvenstveno namenjen devojkama koje imaju izrazito svetle i kratke prirodne trepavice, kako bi ih malo više istakle i naglasile, kao i one koje su rođene sa prirodno spuštenim trepavicama.

Sama procedura obično traje oko sat i po vremena i potpuno je bezbolna. Ipak, nije baš najugodnija budući da oči moraju biti zatvorene tokom celog tretmana.

Tretman podrazumeva nekoliko faza, a to su:
1.Podizanje trepavica
2.Keratinska regeneracija
3.Bojenje trepavica

Osim uvijanja trepavica koje pruža Lash Lift, tretman podrazumeva i keratinsku regeneraciju trepavica. To je najnaprednija formula repariranja oštećenih ili lomljivih trepavica moćnim koncentratom aktivnih sastojaka, poput organskog ulja jojobe, crnog kima, argana, kao i hidrolizovanih peptida svile. Ova hranljiva maska popunjava dlaku trepavica i daje im punoću i elastičnost.

Garantovana je hidratacija, reparacija, ishrana i oživljavanje trepavica od korena do vrha, dajući im neverovatan sjaj, mekoću i eliminaciju suvoće dlake. Trepavice su nahranjene i hidrirane, tako da efekat Lash Lift-a traje duže
Nakon tretmana, u naredna 24 časa ne smeš kvasiti trepavice, ići u solarijum i u saunu.

nadogradnja trepavica
Nadogradnja trepavica
Volumenske ekstenzije trepavica ugrađuju se posebnom tehnikom pri kojoj se nekoliko trepavica aplicira...
Read More
lashlift
Lash Lift botox trepavica
San svake žene je da ima prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Zbog toga troše mnogo novca na skupe...
Read More

Česta pitanja i odgovori

Šta je tretman Svilene trepavice?
Želite uvijene i guste trepavice, ali su vam dosadile ekstenzije koje teško padaju očima i ne deluju...
Šta je LashLift?
Tretman uvijanja vaših prirodnih trepavica keratinom, potpuno prirodnim sastojkom koji naša dlaka već...