Trepavice

Nadogradnja trepavica

Svilene trepavice i Ruski volumen

Poslednjih godina svilene trepavice osvojile su industriju lepote. Žene ih obožavaju jer deluju potpuno prirodno, ne oštećuju koren trepavica i nisu “teške” na kapcima. Nadogradnja trepavica je potpuno bezbolan i zdravstveno bezbedan postupak koji mogu da praktikuju i žene koje nose kontaktna sočiva. Tretman se ipak ne preporučuje osobama koje imaju izuzetno masnu ili suvu kožu na kapcima, kao i osobama kod kojih se često javlja konjunktivitis.

Najtraženije su popularne tehnike nadogradnje trepavica – jedan na jedan i tehnika ruski volumen. Razlike između ove dve tehnike ogledaju se u finalnom efektu, gustini i stepenu prirodnog izgleda na kraju tretmana. Svilene trepavice idealan su izbor za sve dame koje su uvek u žurbi, a žele da uz minimum šminke postignu prirodan izgled u svakodnevnim, ali i specijalnim prilikama.

Uvijanje & Botox trepavica

Lash Lift

Lash lift, potpuno prirodan tretman koji se radi keratinom. Keratin je inače gradivni element dlake i pomaže trepavicama da budu jake, čvrste i guste.

Lash lift tretman uvija vaše prirodne trepavice, čini da one izgledaju podignute, tamnije i za nijansu gušće. Nakon ovog tretmana nema potrebe nanositi maskaru.

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice.

Lash Lift predstavlja postupak hemijskog podizanja i uvijanja trepavica, koji je trenutno u trendu.

Ovaj tretman je prvenstveno namenjen devojkama koje imaju izrazito svetle i kratke prirodne trepavice, kako bi ih malo više istakle i naglasile, kao i one koje su rođene sa prirodno spuštenim trepavicama.

Sama procedura obično traje oko sat i po vremena i potpuno je bezbolna. Ipak, nije baš najugodnija budući da oči moraju biti zatvorene tokom celog tretmana.

Tretman podrazumeva nekoliko faza, a to su:
1.Podizanje trepavica
2.Keratinska regeneracija
3.Bojenje trepavica

Osim uvijanja trepavica koje pruža Lash Lift, tretman podrazumeva i keratinsku regeneraciju trepavica. To je najnaprednija formula repariranja oštećenih ili lomljivih trepavica moćnim koncentratom aktivnih sastojaka, poput organskog ulja jojobe, crnog kima, argana, kao i hidrolizovanih peptida svile. Ova hranljiva maska popunjava dlaku trepavica i daje im punoću i elastičnost.

Garantovana je hidratacija, reparacija, ishrana i oživljavanje trepavica od korena do vrha, dajući im neverovatan sjaj, mekoću i eliminaciju suvoće dlake. Trepavice su nahranjene i hidrirane, tako da efekat Lash Lift-a traje duže
Nakon tretmana, u naredna 24 časa ne smeš kvasiti trepavice, ići u solarijum i u saunu.

Share your love
MontenegrianEnglishRussianAlbanianTurkish