lashlift

Lash Lift botox trepavica

Lash Lift & botox trepavica

Kako bi Vaše oči bile svaki dan naglašene i lijepe, predlažemo Vam da ih povjerite u naše ruke. Uštedjeti ćete si mnogo vremena i uistinu biti zadovoljni. 

San svake žene je da ima prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Zbog toga troše mnogo novca na skupe maskare koje se tokom dana razmazuju i ostavljaju crne tragove i grudvice oko očiju. S Lash lift & botox tretmanom ti problemi su stvar prošlosti! Lash lift stedi vrijeme, zbog čega je vrlo brzo postao popularan pa se zadovoljne klijentice redovino vraćaju.

O čemu se tačno radi:

Lash lift njeguje Vaše prirodne trepavice keratinom, proteinima, ricinusovim i arganovim uljem. Ova metoda produžava, podebljava i uvija trepavice, a kao rezultat trepavice čini gušćima, duljima i uvijenima, što i Vašim očima daje novu čar i zavodljivost.

lash-prelash-posle

Na osnovu prirodnih trepavica odredjujemo koji silikonski jastucic koristimo. Lijepimo ga na kapak i sluzi nam kao viklercic i stiti da sredstva koja koristimo dodju u dodir sa kozom. Zatim trepavice lijepimo na ulozak, rascesljavamo ih i stavljamo sredstvo za uvijanje, cime nase prirodne trepavice postaju vizuelno duze, potom sredstvo za njegu na bazi keratina, proteina, ricinusa, argana.. i na kraju farbamo kako bi smo ih izrazili.

Nase prirodne trepavice rastu opadaju, svakog dana nam odpadne 5 do 6 trepavica ali posto su toliko sitne mi ih ne primjecujemo. Period regeneracije traje oko 2 mjeseca pa zato i efekat tretmana Lash lift & botox trepavica traje 6 do 8 nedelja.

Zasto se odluciti za
Lash Lift & botox trepavica

  • Spavajte u bilo kojem položaju
  • Nesmetano trljajte oči
  • Slobodno koristite kremu za lice ili sapun
  • Bez straha se okupajte u moru ili posjetite saunu
  • Možete koristiti kontaktnA SOCIVA
  • Ako želite, možete koristiti i maskaru

Lash Lift & botox trepavica-25€ (60min)


tretman radi Natasa Marinkovic