Edit Content

Akcije u Decembru

akcije

Hit Tretmani

AGE ELEMENT
Age Element
Read More
microneedling
Microneedling
Read More
coolsculpting
Coolsculpting
Read More
tretmani za muškarce

Tretmani za muskarce

Tretmani za muškarce

Ono šta Cacao Beauty Center razlikuje od drugih kozmetičkih salona jeste pojednaka briga kako o klijentkinjama, tako i o klijentima. 

Dugo je postojao mit da su kozmetičke usluge namenjene mahom ženama, te da se muškarci stidljivije odlučuju za odlazak kod kozmetičara. Naši tretmani namenjeni su za oba pola i sa ponosom možemo da kažemo da su rezultati podjednako uspešni.

Pre svega, neophodno je da Vas informišemo da je muška koža po samoj strukturi i debljini drugačija od ženske kože. To zahteva i različitu brigu o koži. Koža je 20% deblja kod muškaraca. Vezivno tkivo je isprepleteno s čvršćom mrežom kolagenskih vlakana pa samim time izgleda čvršće i zategnutije. No to nikako nije razlog da muškarci ne vode brigu o svom licu i ispravno ga neguju. Iako je deblji i grublji, epiderm muškaraca zbog svakodnevnog brijanja gubi svoju elastičnost i vlagu. Čak i usled promena godišnjih doba dolazi i do promena na našoj koži, zato je važno redovno da je negujemo.

Kako fizički uticaj ima negativno dejsvo na kožu, tako ima i psihički kao što je stalni stres, koji i te kako može da utiče na izgled umorne i opuštene kože lica. U cilju zaštite i reparacije muške kože preporučuju se tretmani lica koji u potpunosti odgovaraju specifičnoj muškoj koži i pružaju mu svu potrebnu negu. Cacao Beauty za Vas nudi kozmetičke tretmane lica i tela, 

Korpa
MontenegrianEnglishRussianAlbanianTurkish