Tretmani za muskarce

Tretmani za muškarce

Ono šta Cacao Beauty Center razlikuje od drugih kozmetičkih salona jeste pojednaka briga kako o klijentkinjama, tako i o klijentima. 

Dugo je postojao mit da su kozmetičke usluge namenjene mahom ženama, te da se muškarci stidljivije odlučuju za odlazak kod kozmetičara. Naši tretmani namenjeni su za oba pola i sa ponosom možemo da kažemo da su rezultati podjednako uspešni.

Pre svega, neophodno je da Vas informišemo da je muška koža po samoj strukturi i debljini drugačija od ženske kože. To zahteva i različitu brigu o koži. Koža je 20% deblja kod muškaraca. Vezivno tkivo je isprepleteno s čvršćom mrežom kolagenskih vlakana pa samim time izgleda čvršće i zategnutije. No to nikako nije razlog da muškarci ne vode brigu o svom licu i ispravno ga neguju. Iako je deblji i grublji, epiderm muškaraca zbog svakodnevnog brijanja gubi svoju elastičnost i vlagu. Čak i usled promena godišnjih doba dolazi i do promena na našoj koži, zato je važno redovno da je negujemo.

Kako fizički uticaj ima negativno dejsvo na kožu, tako ima i psihički kao što je stalni stres, koji i te kako može da utiče na izgled umorne i opuštene kože lica. U cilju zaštite i reparacije muške kože preporučuju se tretmani lica koji u potpunosti odgovaraju specifičnoj muškoj koži i pružaju mu svu potrebnu negu. Cacao Beauty za Vas nudi kozmetičke tretmane lica i tela,